от клас A“TL;DR: Търсите лаптоп? Денят на паметта означава, че можете да

...
от клас A“TL;DR: Търсите лаптоп? Денят на паметта означава, че можете да
Коментари Харесай

Денят на паметта означава, че можете да спестите 50% от този обновен MacBook Air

от клас „ A “

TL;DR:  Търсите преносим компютър? Денят на паметта значи, че можете да спестите доста от маркови преносими компютри, като този MacBook Air, който е в положение като нов, в този момент с 50% отстъпка до 31 май!

Денят на възпоменанието е идеалното опрощение да пазарувате от многочислените разпродажби като наслаждение за себе си преди лятото. Но в случай че никой от матраците, пералните машини, прахосмукачките и фритюрниците не ви гъделичка въображението, може да желаете да превключите скоростите и вместо това да помислите за друг вид инвестиция: електроника. 

Търсите благонадежден преносим компютър? До 31 май можете да се сдобиете с почти съвършен 13,3-инчов MacBook Air от 2017 година единствено за $299,97, 50% отстъпка от постоянната цена от $599!

Въпреки че е освежен, този MacBook Air от 2017 година може да се похвали с оценка за освежен клас „ A “, което значи, че може да има минимални надрасквания — в случай че има такива — и първокласна продуктивност, която просто може да ви накара да забравите, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР